Nemoigescape 24/7 Server Community Forums!
February 21, 2018, 08:52:39 am
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: The server is 24/7. The new client has been released. We Now Have A WEBCLIENT!
 
  Home   Forum   Help Search Arcade Gallery Links Highscores Webclient Vote Staff List Calendar Login Register  

Nemoigescape is back and online


Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Nemoigescape is back and online  (Read 197 times)
killerbyte18
Global Moderator
Sr. Member
*

Reputation 13
Offline Offline

Posts: 113


The MLG within me.


View Profile WWW
Badges: (View All)
« Reply #30 on: September 22, 2011, 03:06:01 am »

Umm i can get Pking lewis[Mod] Robert[mod] and connor who was like another co owner i dunno
Report Spam   Logged

Chocolate
Player Moderator
Jr. Member
*

Reputation 1
Offline Offline

GFX Team:
Posts: 40



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #31 on: September 22, 2011, 06:11:17 am »

YAYYYYY! I'm hopping on now Cheesy
Report Spam   Logged

killerbyte18
Global Moderator
Sr. Member
*

Reputation 13
Offline Offline

Posts: 113


The MLG within me.


View Profile WWW
Badges: (View All)
« Reply #32 on: September 22, 2011, 07:16:25 am »

so chocolates back, i sent a message to pking lewis and tom and connor
Report Spam   Logged

Falador
Forum Moderator
Sr. Member
*

Reputation 3
Offline Offline

Developer:
GFX Team:
Posts: 221


I like chocolate milk.


View Profile WWW
Badges: (View All)
« Reply #33 on: September 22, 2011, 08:03:16 am »

It's been a while!

Oh and for those who are having trouble with running the client and not wanting to download the new java (purely because it has issues with Java Console games), replace your client run with this;

Code:
@echo off
Title Client
cd ./
java -Xmx500m Gui 30 0 lowmem members 32
exit
Report Spam   Logged

mario
Jr. Member
*

Reputation 1
Offline Offline

Posts: 49



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #34 on: September 22, 2011, 12:04:03 pm »

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html

Scroll down the page a little and its there.

And as for the accounts, Rocky had to get a completely new computer so no accounts could be saved. (Plus were using a whole new source now.)
And as for the donator, you'll have to speak with Rocky about that as he handled the donations last time.

hmm why is it stuck in everyones head that dan used to host the server....he never did back in the day it was ALWAYS me who had it running of my computer.
Report Spam   Logged

mario
Jr. Member
*

Reputation 1
Offline Offline

Posts: 49



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #35 on: September 22, 2011, 12:32:46 pm »

I actually nearlly pissed my self with laughter when i saw this so i have to share...

did anyone other than me get the email saying
"have built a dedicated computer to host the server on with 4gb ram"

well what this acctually means is I have bought a computer from pc world that i use all the time and desided to get the server back up.

and the whole "dedicated computer" part hmm i like it :/ no...no i don't as the real term would be "dedicated server machine" and you will need a better pc then pc world or a mother board bundle where you just stick all the parts together :/ did i not teach you anything back in the day......
all as a motherboard bundle is, is the insides or a normal computer (say one that pc world had on there shield) its just that stripped, packed and made to look good you aint acctually building your own computer doing that,
anyways more on the spec of the computer
does it have DDR3 ram?
how much harddrive space?
what processor does it have and at what speed?

I actually have built my own computer with....
8gb of DDR3 RaM
a 9 core processor each core running at 3.10 GHz
5 terrorbites of harddrive space
....and dont get me started on the graphics card.

(if you dont know DDR3 ram is the new ram they have brought out the old ram being DDR2)
(if your computer doesnt support DDR3 ram then you can only use DDR2 ram if you have a computer that supports DDR3 then you can have DDR3 ram and the new and upcoming DDR4 ram will also work in it)

DDR3 ram has alot more speed than the DDR2 how ever if you brought a motherboard bundle then most of the new ones come with DDR3 ram.

Let me know,
and stop making it look like you used to host the server cos you know you didnt Wink

Mario
Report Spam   Logged

rocky
Founder
Hero Member
*

Reputation 13
Offline Offline

Posts: 630



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #36 on: September 22, 2011, 12:37:56 pm »

I did host the server when your computer blew up for a few months until coffee was spilt on my laptop and I also had to stop hosting the server


any one who used to be donator or mod send me a message on here with your ingame name and I will give you mod/donator on the new server
Report Spam   Logged


I agreee It was shit, You did wonders with this server dan you know that?
rocky
Founder
Hero Member
*

Reputation 13
Offline Offline

Posts: 630



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #37 on: September 22, 2011, 12:50:45 pm »

I actually nearlly pissed my self with laughter when i saw this so i have to share...

did anyone other than me get the email saying
"have built a dedicated computer to host the server on with 4gb ram"

well what this acctually means is I have bought a computer from pc world that i use all the time and desided to get the server back up.

and the whole "dedicated computer" part hmm i like it :/ no...no i don't as the real term would be "dedicated server machine" and you will need a better pc then pc world or a mother board bundle where you just stick all the parts together :/ did i not teach you anything back in the day......
all as a motherboard bundle is, is the insides or a normal computer (say one that pc world had on there shield) its just that stripped, packed and made to look good you aint acctually building your own computer doing that,
anyways more on the spec of the computer
does it have DDR3 ram?
how much harddrive space?
what processor does it have and at what speed?

I actually have built my own computer with....
8gb of DDR3 RaM
a 9 core processor each core running at 3.10 GHz
5 terrorbites of harddrive space
....and dont get me started on the graphics card.

(if you dont know DDR3 ram is the new ram they have brought out the old ram being DDR2)
(if your computer doesnt support DDR3 ram then you can only use DDR2 ram if you have a computer that supports DDR3 then you can have DDR3 ram and the new and upcoming DDR4 ram will also work in it)

DDR3 ram has alot more speed than the DDR2 how ever if you brought a motherboard bundle then most of the new ones come with DDR3 ram.

Let me know,
and stop making it look like you used to host the server cos you know you didnt Wink

Mario

no one got the message besides you

I do not get what the fuck your problem is, I sent you a message offering you to be part of it again and you decide to be an arsehole?

I never bought a single part from pc world and I never bought a bundle at all
I do not have a 9 core processor

I have a hexa-core processor AMD Phenom II X6
4gb ddr3 ram
1tb hard drive ( what bearing hard drive space really has on a server I have no idea)
AMD Radeon HD 6990

which is more than enough to run a server
Report Spam   Logged


I agreee It was shit, You did wonders with this server dan you know that?
ismashu
Newbie
*

Reputation 0
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
Badges: (View All)
« Reply #38 on: November 10, 2011, 03:08:24 am »

i dont think so its on





Report Spam   Logged
rocky
Founder
Hero Member
*

Reputation 13
Offline Offline

Posts: 630



View Profile
Badges: (View All)
« Reply #39 on: November 10, 2011, 06:46:19 am »

i dont think so its on

fixed
Report Spam   Logged


I agreee It was shit, You did wonders with this server dan you know that?

Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
educationatlas.com
educationatlas
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum

Buy traffic for your forum/website
traffic-masters
Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines